2014/07/20

Herkkuja ja serkkuja

Eilen juhlittiin serkun häitä itselleni ennestään tuntemattomassa kylässä, Inkoossa. Tutun kaavan mukaan ensin mentiin kirkkoon todistamaan vihkimistä, ja vaikka en kirkollisista jutuista pahemmin diggailekaan niin häistä kyllä tykkään! ;u; On ihana katsoa, kun morsian astelee käytävää pitkin maailman onnellisimman näköisenä ja aistia kun koko juhlaväki huokaa mielessään että oih ihanaa! Yritin taas parhaani mukaan pitää kyyneleet kurissa, kun ei ollut vedenkestävää meikkiäkään. (onnistuinkin aika hyvin, hähää)


Ihastelin Jussin hattua ja Ellakin sanoi, että mulla pitää sitten meidän häissä olla sellainen päässä. 
Tilaisuuden jälkeen lähdettiin veneellä huristelemaan kohti kaukaista saaristoa. Bågaskäriin rantauduttiin ja nälkä masussa kurnien ruokaa odoteltiin. 


Kattaus oli ihana ja ruoka vielä ihanampaa! En tiedä miten se on mahdollista, mutta söin paljon, nälkä katosi, mutta ei tullut missään vaiheessa mitään ähkyä ?? Paikalla oli joku mestarikokki! Saatiin taas uusia inspiraatioita kotikeittiöönkin ♡ Olin hämmentynyt, kun jälkkäripöytä ei ollutkaan notkuva, mutta kuitenkin yksi jälkiruokamalja oli niin täyttävä, ettei enempää oliskaan tarvinnut. On niin harvinaista, että kaikki serkukset on samaan aikaan samassa paikassa, että sillon on kyllä pakko pitää kunnon kuvaussessiot! Oli kanssa söpö auringonlasku.


Instax mini 8 pääsi oikein kunnolla käyttöön, kun kulutin kokonaisen filmipaketin yhdessä päivässä!

Illalla meno hurjistui kun vallattiin tanssiterassi ja toivottiin Robinia. Siinä hetkutettiinkin monta tuntia, kunnes musiikki muuttui huonoksi ja tylsistyttiin ja mentiin nukkumaan. Vanhukset ne kuulemma jaksoi bailata aivan aamuun asti. 

Aamulla herättiin pirteinä ja saatiin oikein hotellitason aamiainen! Sitten tuli ukkonen ja sain siedätyshoitoa, kun piti siinä lähteä veneellä takaisin mantereelle, mutta selvisin kuin mies! 

Parhaat häät, 5/5

No comments:

Post a Comment